Nyhetsarkiv Nyheter

Kampanj på SkurupsElen

Vår egen el tål att jämföras med de större bolagen! Beställer du nytt elavtal innan årsskiftet bjuder vi på 6 månadsavgifter. Vi berättar gärna mer över en kopp kaffe, välkommen in!

Minimässa onsdag 1 juni 14.00-18.00

Välkommen till Folkets Park i Skurup för information om vår bygds utveckling. Ta del av kommunens bostadsprojekt, träffa SkurupsElen, Skurupshem, miljö- och energirådgivare, prova elbil mm.

Nu har vi kampanj på SkurupsElen!

Beställ nytt elavtal innan midsommar så vi bjuder på 6 månadsavgifter. Tack för att du stödjer det lokala och gröna alternativet.

Skurups Elverk tecknar avtal med ViaEuropa - gäller från 1 april 2022

Skurups Elverk driver ett öppet fiberoptiskt bredbandsnät som täcker hela kommunen. Med ca 7 års intervall måste det kommunägda bolaget handla upp KommunikationsOperatör (KO).

Kompensation för hög elräkning

2022-03-28 Elpriskompensation för perioden december, januari och februari. Målsättningen är att betala ut ersättning i maj månad och framåt.

Öppettider under jul och nyår

Under kommande ledighet har vi i viss mån avvikande öppettider: 23 dec 8-12, julhelgen 24-26 dec stängt, 30 dec 8-12, 31 dec-02 jan stängt, 6 jan stängt. God Jul och Gott Nytt År!

Därför råder höga elpriser

Den senaste tiden har priserna på europeiska elmarknaden nått höga nivåer. Elprisets utveckling påverkas av flera faktorer och just nu verkar alla i samma riktning och har en prishöjande effekt.

Smarta spartips

Som privatperson är det möjligt att påverka sin elkostnad ganska rejält. Det handlar om små förändringar i vardagen som utslaget på ett år kan ge ganska stora förändringar på elräkningen.

Varning - oseriösa elhandlare!

Konsumentverket och Energimarknadsbyrån varnar båda för oseriösa säljare!Det handlar om fula säljknep där kunden luras att svara på ett sms, som felaktigt bekräftar att ett avtal ingåtts.

Glad påsk!

Hej alla boende och företag i Skurup med omnejd! Vi blir jätteglada om du väljer vår el, för tillsammans kan vi göra Skurup till en ännu bättre plats att bo och verka i. Vi hjälper dig att byta!

Felanmälan

Elnät

Strömavbrott eller felanmälan som rör elnätet, tel:                   0411-536001


Bor du i lägenhet kontaktar du i första hand din hyresvärd eller din bostadsrättsförening.

Vid fel på dina egna apparater eller ledningar i hemmet ska du kontakta din elinstallatör.
Skurups Elverks ansvar sträcker sig från vårt nät fram till kabelns första anslutningspunkt.
Gör en egenkontroll först för att slippa onödiga kostnader om det skulle visa sig att felet finns i din egen anläggning.

 

Gatubelysning anmäls till Skurups kommun via fixamingata.se

Bredband

Upplever du störningar i bredbandstjänsterna ska du kontakta din tjänsteleverantör som guidar dig genom en första felsökning. Gör dock egenkontroll först. Skulle det visa sig att felet ligger i fibernätet kontaktar din leverantör oss.

Postadress: Skurups Elverk AB,
274 80 Skurup
Besöksadress: Mårtensgatan 3, Skurup
0411-53 62 00, elverket@skurup.se
Org. nr. 556934-1687