Nyhetsarkiv Nyheter

Årsstämmor 2024

Onsdag 12 juni är det dags för årsstämmor för Skurups Elverk och Skurups Energihandel. Även allmänheten är välkomna att delta men anmälan om deltagande krävs.

Öppettider valborg

Under valborgsveckan, förutom onsdag första maj, är vi på plats som vanligt. Vi nås alltid på elverket@skurup.se och skurupselverk.se - trevlig valborg!

Öppettider i påsk

Nu är det påskvecka och långledighet väntar många av oss. Förutom de röda dagarna, stänger vi 12.00 på skärtorsdag. Vi nås alltid på elverket@skurup.se och skurupselverk.se - glad påsk!

Avvecklingen av kopparnätet

Alla gamla telestationer kommer släckas ner 30 september 2024. Har du bredband och fast hemtelefoni via telejacket, kommer du stå utan dessa tjänster framöver. Beställ fiber istället.

Har du kabel-TV och problem med kanalerna?

Anledningen till detta kan vara att SydAntenn släckte ner sina kanaler med standardupplösning i mitten av februari. Du som kund har kvar samtliga kanaler, fast i HD-upplösning.

Har du fiber hemma?

Om inte, tänk på att alla gamla telestationer kommer släckas ner 30 september 2024. Har du bredband och fast hemtelefoni via telejacket kommer du stå utan dessa tjänster framöver. Beställ fiber nu!

Vi behöver dig!

Energibranschen är livsnödvändig i våra vardagliga liv och en av de viktigaste för klimatomställningen. Samhället behöver energibranschen - och energibranschen behöver dig.

God fortsättning

Efter jul och nyår gäller nu ordinarie veckor och öppettider igen: Måndag-fredag 08.00-16.00. Du når oss på 0411-53 62 00 och elverket@skurup.se - vi svarar så fort vi kan.

Jul och nyår

Vi har öppet som vanligt 08.00-16.00 alla dagar som inte är röda. Du når oss på 0411-53 62 00 och elverket@skurup.se - vi svarar så fort vi kan. Ha en fin långhelg!

Antalet snabbladdare i Sverige ökar kraftigt

De senaste åren har utbyggnaden av laddinfrastruktur diskuterats flitigt - ofta utifrån perspektivet att det går för långsamt och att det är brist på snabbladdare. Nu visar ny data en kraftig ökning.

Felanmälan

Elnät

Strömavbrott eller felanmälan som rör elnätet, tel:                   0411-536001


Bor du i lägenhet kontaktar du i första hand din hyresvärd eller din bostadsrättsförening.

Vid fel på dina egna apparater eller ledningar i hemmet ska du kontakta din elinstallatör.
Skurups Elverks ansvar sträcker sig från vårt nät fram till kabelns första anslutningspunkt.
Gör en egenkontroll först för att slippa onödiga kostnader om det skulle visa sig att felet finns i din egen anläggning.

 

Gatubelysning anmäls till Skurups kommun via fixamingata.se

Bredband

Upplever du störningar i bredbandstjänsterna ska du kontakta din tjänsteleverantör som guidar dig genom en första felsökning. Gör dock egenkontroll först. Skulle det visa sig att felet ligger i fibernätet kontaktar din leverantör oss.

Postadress: Skurups Elverk AB,
274 80 Skurup
Besöksadress: Mårtensgatan 3, Skurup
0411-53 62 00, elverket@skurup.se
Org. nr. 556934-1687